5.11.11

My Facial Skincare Range - Ginvera Nutri White

last few weeks,
i blogged about my CHEAP facial treatment..
read here


today, let's share my facial skincare ... 



GINVERA NUTRI WHITE SKINCARE


I LOVE MY FACIAL SKINCARE

aku dah guna GINVERA NUTRI WHITE
sebagai barangan penjagaan muka aku
dah lebih dari setahun.

so far, i'm happy with the result.

aku guna  

pencuci muka: 
GINVERA NUTRI WHITE HYDRASOFT CLEANSER -100g  RM12.00

toner: 
GINVERA NUTRI WHITE HYDRASOFT REFINING TONER - 100ml  RM15.10
ni after cuci muka, aku guna kapas muka, 
basahkan kapas tu dgn toner ni, and sapukan kat kulit muka aku

penyeri/pelembab :
GINVERA NUTRI WHITE RADIANCE REPAIR ESSENCE - 30ml
kekadang essence habis di pasaran, so aku ganti guna
GINVERA NUTRI WHITE NOURISHING CREAM - 50ml   RM23.90
ni guna after toner

pemutih : 
GINVERA NUTRI WHITE ILLUMINATING 
WHITE LOTION SPF28 - 30ml   RM20.70
ni pula guna after essence/nourishing cream

exfoliate: 
GINVERA NUTRI WHITE MARVEL GEL - 30ml    RM25.00 
(estimate price, lupa brapa harga)
ni aku cuma guna seminggu sekali, untuk menanggalkan sel sel kulit mati,
dan buat wajah tak kusam ...

overall, aku sangat happy guna this skincare,
kulit pun dah GLOWING, dan tak kusam dah...

liang liang pori pun dah mengecil,
white heads pun hilang 
(especially yang selalu stay kat area hidung aku),
kulit pun terasa kering dan bebas minyak.

nak beli 1 set pun tak mahal, 
bajet kurang dalam RM100 dan boleh guna up to 3 months...




RM12.00 + 
RM15.10 + 
RM23.90 + 
RM20.70 + 
RM25.00 
total = RM96.70 
the skincare can lasts for 3 months,
so meaning per month is only 
RM32.32
share your story with me ok.

0 Comments: